Rólunk

Ha Ön a mi szolgáltatásunkat választja, megbízható és kifogástalan, precíz munkavégzésre számíthat, hiszen számunkra a legfontosabb megrendelőink elégedettsége.  Tevékenységi körünkbe tartozik kerítések, kerítésrendszerek, különböző kapuk telepítése, az ezzel kapcsolatos munkálatok megszervezése lakossági, mezőgazdasági, ipari megrendelőink számára.

Minden kerítéssel kapcsolatos tevékenységet elvégzünk az ötlet felmerülésétől a kész kerítés illetve kapu átadásáig!

Igényektől függően cégünk akár az első ötlettől kezdve egészen a kivitelezésig kézben tartja, szervezi és végrehajtja a kivitelezést (Ötlet – Felmérés - Terepszemle – Költségvetés elkészítése – Megrendelés – Gyártás – Szállítás – Beépítés - Átadás).

Amit ajánlunk:

  • Díjmentes helyszíni felmérés és szaktanácsadás.

Önnek semmilyen fizetési kötelezettsége nincs még akkor sem, ha végül nem tőlünk rendeli meg a munkát.Helyszíni felméréssel tételes költségvetést készül, hogy Ön részletes képet kapjon arról, hogy mire számíthat. Ez lehetőséget ad a személyes konzultációra, hogy Ön megossza elképzeléseit szakembereinkkel.

  • Árajánlat a lehető legrövidebb időn belül

Igyekszünk a lehető legkedvezőbb ajánlatot adni a jó minőséget szem előtt tartva. Megpróbálunk a beérkező hívásokra és levelekre a lehető leggyorsabban reagálni, valamint minőségi tájékoztatást adni a felmerülő kérdéseire. Garantáljuk, hogy 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és válaszolunk feltett kérdéseire.

  • Az ajánlott áron nem módosítunk

Garantáljuk, hogy az általunk ajánlott áron nem fogunk módosítani. Nem kell tartania attól, hogy a munka végén bármilyen egyéb költséget Önre hárítunk.

  • Munkáinkat állandó, garantált minőségben végezzük.Tisztán és rendezetten dolgozunk, ügyelve a környezetünkre.

Cégünk maximálisan igyekszik kielégíteni, megvalósítani elvárásait, igényeit.

  • Ígérjük, hogy a ránk bízott munka határidőre elkészül

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vállalt határidőket betartsuk.

  • Garancia

Munkáinkra 2 év teljeskörű garanciát nyújtunk a munkánkra és a beépített anyagokra egyaránt.

Részletekért és további információkért, kérjük, keressen fel minket. Elérhetőségeinkhez kattintson ide.